Sara Grabow

Kontakt: Ledøje Nordre Gade 4, 2765 Smørum
Telefon: 4010 7192
E-mail: mail@saragrabow.dk
www.saragrabow.dk
www.lydvandring.dk

  1. EneRum -da jeg fandt min egen stemme
  2. Lydvandring med sangerinde Sara Grabow
  3. Rilke og sfærernes musik
  4. Lyd & Atmosfære i Kirkerum
  5. Proust genfortryllet
 

Sangerinde og komponist uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2005.
Sara har adskillige albums bag sig; Senest "Sara Grabow synger Rilke" fra 2019.
Sara har rejst i ind og udland for at synge i klangfulde rum og undersøger rummets og klangens betydning for den fælles såvel som den individuelle musikalske oplevelse. Sara har samarbejdet med præster, teologer, arkitekter og filosoffer for at uddybe forståelsen af det indre og ydre rum. Sara er kendt for sin nærværende og klokkeklare stemme samt sine enkle og dog dybe kompositioner.

Sara Grabow holder foredrag i hele landet.

1. EneRum -da jeg fandt min egen stemme

Sara Grabow fortæller om sin rejse med musikken og kampen for at finde sin egen stemme. Fra Sebastians datter til pop-prinsesse for til sidst at finde fred i et mere meditativt og tros-orienteret musikrum. Undervejs spiller Sara udvalgte sange fra albummet EneRum.
(75 min.; 5000 kr. plus transport)

2. Lydvandring med sangerinde Sara Grabow

En vandring i din lokale kirke, hvor lyden er i fokus. Sammen undersøger vi kirkens forskellige klangrum. Vi lytter, synger sammen og synker ind i os selv hver især. En rejse i ydre og indre rum.
(30-75 min 6-10.000 kr. (inkl research) plus transport)

3. Rilke og sfærernes musik

Den tysksprogede poet Rainer Maria Rilke introduceres af Neal Ashley Conrad Thing. Sara beretter om sit musikalske arbejde med Rilkes digte samt spiller eksempler fra albummet “Sara Grabow synger Rilke”.
(75 min.; 10000 kr. plus transport)

4. Lyd & Atmosfære i Kirkerum

Sammen med kunsthistoriker Line Marchner vil Sara invitere til sang og refleksion med fokus på kirkerummets særlige indvirkning.
Vi undersøger et indre og ydre meditativt rum bl.a. med inspiration fra enkelte salmevers og kirkebyggeriets historie og symbolverden.
(75 min.; 8000 kr. plus transport)

5. Proust genfortryllet

På sporet af den tabte tid i ord og toner. Berig dit liv med en musikalsk oplevelse af Proust. Og få verdenslitteraturens største og længste roman præsenteret kort og inspirerende af Sara Grabow og Neal A.C. Thing
(75 min.; 12000 kr. plus transport)