Rasmus Birkerod

Kontakt: Højskolevej 11, 4690 Haslev
Mobil: 3027 2319
E-mail: rasmusbirkerod@gmail.com
www.birkerod-indsigt.dk/foredrag.html

  1. Fra sportsjournalist til bibelnørd
  2. Når Bibelen er bedst
  3. Israel & Palæstina – en rejse i personlig udvikling
  4. Kong Herodes – herskeren, der stadig hvisker til os


Rasmus Birkerod arbejder gennem sit firma BIRKEROD INDSIGT for at skabe INDSIGT GENNEM DET MENNESKELIGE MØDE. Det er fokus – uanset om han laver foredrag, rejser, en-til-en-sessions eller kurser. For i det menneskelige møde opstår indsigt om hinanden og os selv. Den indsigt, der netop skal til, for at vi kan møde verden tillidsfuldt. Rasmus Birkerod er studievært, journalist og rejseleder. Han har de seneste 11 år arbejdet som studievært på TV2-regionerne. Han har gennem de sidste 20 år arbejdet regelmæssigt som rejseleder i Israel og på Vestbredden. Senest har han kørt uddannelsesrejser for journalister og fotografer i området. Han opfandt programmet Præstens Lektie på TV ØST, som i 2014 vandt KLF, Kirke & Mediers hæderspris, der bliver uddelt hvert andet år.

Rasmus Birkerod holder foredrag i hele landet.

1. Fra sportsjournalist til bibelnørd

Rasmus Birkerod har i mange år været sportsjournalist. Han startede en sportsredaktion op fra bunden på TV2 ØST – og har tidligere dækket Brøndby og FC København for Viasat Sport.
Men midt i forberedelserne til et nyt sportsdebatprogram opstod en skør idé. Han ville lave et debatprogram med præster. Det førte til det prisvindende eksistensprogram Præstens Lektie. Siden har han været optaget af at arbejde professionelt med tro, eksistens og bibelhistorier.
Få historien og hvorfor han mener, at det er vigtigt at trosfjernsyn skal være underholdende. Et foredrag, der handler om fodbold, tro, eksistens og at turde lytte til sig selv.
(2 timer, inkl. kaffepause: 6.000 kr. plus kørepenge)

2. Når Bibelen er bedst

Rasmus Birkerod har i mange år brugt Bibelen som et af sine vigtigste arbejdsredskaber. Både som studievært, rejseleder, journalist og privat. Han har i 20 år interesseret sig både for Bibelen som et historisk og religiøs værk.
Her fortæller han medrivende om nogle af de passager i Bibelen, der har henrykket, hjulpet og fået livsforandrende betydning for ham. Et foredrag med nedslagspunkter i den store fortælling.
(2 timer, inkl. kaffepause: 6.000 kr. plus kørepenge)

3. Israel & Palæstina – en rejse i personlig udvikling

Tag med på et rejseforedrag til et af de mest følelsesmæssigt gribende steder i verden. Men hvorfor bliver man mentalt påvirket af en rejse til Israel og Vestbredden. Hvordan kan det være, at blot en uges rejse til dertil griber én om hjertet, så det, der skulle være en rejse, ligefrem bliver et stykke personlig udvikling. Rasmus Birkerod har boet i Israel og er kommet i landet og på Vestbredden gennem de seneste 20 år som rejseleder. Hør ham fortælle, hvordan han mener, at stedets natur, historie, religion og dets politiske spændinger griber alle om hjertet.
(2 timer, inkl. kaffepause: 6.000 kr. plus kørepenge)

4. Kong Herodes – herskeren, der stadig hvisker til os

Indsigt i Herodes´ verden er også indsigt i den verden, Jesus kendte til. Få den fascinerende historie om den jødiske konge, der i Bibelen ville dræbe alle drengebørn i Betlehem for at komme Jesus til livs. Men Herodes var meget mere. Det er en historie om en fremragende politiker, en ven af Kejster Augustus - og en grundlæggende historie om ondskab, skønhed og totalt vanvid. Blandt andet i form af gigantiske byggeprojekter, vi stadig kan nyde synet af her 2.000 år efter.
(2 timer, inkl. kaffepause: 6.000 kr. plus kørepenge)