Mogens Møller

Kontakt: Vonsyldsgade 15, 9000 Aalborg
Telefon: 4280 9595 og 9810 3157
Mailadresse: mollers-bureau@outlook.dk
Facebook: Møllers bureau

  1. Einar og mæ’
 

Mogens Møller – årgang 1952 – har i 35 år arbejdet som journalist på Thisted Dagblad, Skive Folkeblad, Aalborg Stiftstidende og Nordjyske Medier. Har dækket vidt forskellige stofområder – fra sport til sundhed og politik. Har desuden skrevet et hav af features og portrætter.
Bor i Aalborg…med dybe rødder til Thy, hvor han voksede op sammen med sine 11 søskende.
Forfatter til bøgerne ”Fjordbyen” og ”Et mandfolk” samt medforfatter til ”Carlas Univers”, der handler om den naivistiske kunstner Carla Thonsgaard.

Mogens Møller holder foredrag i hele landet samt Færøerne og Grønland!

Einar og mæ’

Et foredrag baseret på bogen ”Et mandfolk, der handler plejebarnet, tjenestedrengen, mesterbokseren, politibetjenten og frihedskæmperen Einar Agerholm (1906-1945).
Allerede som to-årig kom lille Einar fra Nykøbing Mors på optagelseshjem, siden i otte forskellige plejefamilier og ud at tjene. Overalt fik han prygl med de bare næver eller en hundepisk. Af ren og skær had lærte han sig selv at bokse. Han drømte om at komme i rampelyset i de store boksearenaer, og karrieren kulminerede med en kamp om europamesterskabet. Siden blev han politibetjent og som sådan dræbt af en tysk kugle på selve befrielsesdagen 5. maj 1945, da han forsøgte at komme en såret kollega til undsætning.
”Et mandfolk” er en biografi om en mønsterbryder uden lige samt et tidsbillede af første halvdel af 1900-tallet.
Det rigt illustrerede foredrag handler om drømme, mod viljestyrke, frihedstrang, had, kærlighed, tilgivelse, moral, liv og død. Plus det løse.
Foredraget leveres på nogenlunde forståeligt dansk eller thy’sk, alt efter ønske.
ADVARSEL: Uegnet for sarte sjæle og børn under 15 år, idet uhøvisk tale og stødende illustrationer kan forekomme!
(2 x 45 minutter plus tillægstid. Pris: 3000 kr. plus kørsel. Behov for at arrangør stiller lærred eller hvid væg til rådighed)