Michael Abel

Kontakt: Skrænten 16, 4300 Holbæk
Telefon: 2160 4009
E-mail:
michaelabel@post.tdcadsl.dk
Hjemmeside: www.danske-viser.dk

  1. Viser er så meget
  2. Nordiske stemninger
  3. Noget om - Halfdan

Michael Abel har - sideløbende med et arbejde som advokat -i gennem 40 år været visesanger. Han er med sin sang og sin guitar rundet af den nordiske visetradition. Uddannet i Sverige på den Nordiske Viseskole i Kungälv.
Han har sunget viser i talrige sammenhænge i Danmark og Sverige, herunder i kirker, sognehuse, på højskoler, i kunstforeninger m.v."

Michael Abel kommer på Fyn og Sjælland med foredrag/optræden

1. Viser er så meget

Et program med danske viser. Visekoncerten kan indeholde alt fra B.S. Ingemann og Holger Drachmann til Rifbjerg og Benny Andersen og vil altid være præget af både humor og alvor, såvel i viserne som i den forbindende snak.
(40-90 min.; sanganlæg medbringes efter aftale; 2500 kr.+ transport)

2. Nordiske stemninger

I Norden har vi en fantastisk viseskat, som der er al mulig grund til at passe på og få til at vokse. Der vil ved koncerten blive øst af denne skat med viser af eksempelvis Frank Jæger, Halfdan Rasmussen, Evert Taube, Nils Ferlin og Halfdan Sivertsen.
(40-90 min.; sanganlæg medbringes efter aftale; 2500 kr.+ transport)

3. Noget om – Halfdan

Halfdan Rasmussen døde jo for nogle år siden, men han efterlod heldigvis sit digterværk i bedste velgående. Ikke mindst Halfdans både morsomme og tankevækkende “Noget om - viser” lever fortsat i bedste velgående.
I programmet, der har karakter af et viseforedrag, synger jeg en række af viserne og fortæller ind i mellem om Halfdan Rasmussens liv og digtning.
(40-90 min.; sanganlæg medbringes efter aftale; 2.500 + transport)