Hugo Mortensen

Kontakt: Juelsparken 20, 2.N., 9210 Aalborg SØ
Telefon: 4270 1166
E-mail: hugomo45@icloud.com 

  1. Hvordan kommer man gennem livet på trods af usportslig kropsbygning


Pensioneret kriminalassistent.
Som foredragsholder er jeg selvlært, men har med succes afholdt mit foredrag i hundredevis af foreninger, siden jeg blev pensionist i 2010.

Hugo Mortensen holder foredrag i Hele landet

Hvordan kommer man gennem livet på trods af usportslig kropsbygning

Foredraget er et tilbageblik over Hugo Mortensens liv leveret på en meget humoristisk facon.
Hugo Mortensens foredrag ”Hvordan man kommer gennem livet på trods af usportslig kropsbygning, manglende kvindetække og stærkt begrænsede intellektuelle ressourcer” har begejstret mange tusinde tilhørere over det ganske land, siden han som pensionist forlod Politiets Efterretningstjeneste i foråret 2010.
Foredraget er et tilbageblik over hans liv – lige fra fødslen til besigtigelsen af den bolig, han agter at overtage, når han engang skal på plejehjem – og man kommer langt omkring.
At være født doven er just ikke et privilegium. Her kræves evner i at sno sig rent verbalt - og et godt snakketøj. Begge dele har Hugo Mortensen tilegnet sig og mestrer at fortælle herom på en særdeles morsom og underholdende facon.
Vil man være sikker på en hyggelig eftermiddag eller aften, hvor humoren er i højsædet, er Hugo Mortensens foredrag absolut værd at satse på.
(Foredraget deles gerne op i 2 x 40 min. – typisk med en kaffepause imellem, men kan også leveres i en 40 min. udgave, 6000 kr. + kørsel efter statens takster)