Anne Svejgård Lund

Kontakt: Nørregade 9E, 9480 Løkken
Telefon: 2989 6948
E-mail: Annesvejgaardlund.com

  1. Drømme i Brovst


Anne Svejgård Lund er uddannet filminstruktør fra The National Film and Television School i London i 2014. Herefter har hun bosat sig i London, hvor hun har arbejdet som fast kreativ producer i et af Londons førende dokumentarfilmselskaber. Med en lang række prisvindende film bag sig, har hun i dag fast base i Nordjylland og med sin tætte kontakt til den internationale filmbranche arbejder hun på tværs af lokale og internationale film og tv projekter.

Anne Svejgård Lund holder foredrag i Jylland.

Drømme i Brovst

Filmvisning efterfulgt af foredrag. Anne fortæller om arbejdet bag sit seneste dokumentarprojekt i Nordjylland, Drømme i Brovst og afslører, hvad folkene i Brovst har tilfælles med hendes tidligere fortællinger fra steder som Hongkong, Etiopien, Mexico, Indien og Zambia. Anne tager publikum med på en personlig filmrejse fra røde løbere i Cannes til natoptagelser af gyllespredere i Thy.
Drømme i Brovst portrætterer et univers af hvide fløjlshandsker, silkebånd og messinginstrumenter, der i de sidste 50 år har været en obligatorisk del af teenagepigelivet i den Nordjyske landsby Brovst. Her har helt små piger i årtier drømt om at blive tambourmajor i byens populære og traditionsrige garde.
Filmen undersøger fælleskabets betydning for individet og Anne fortæller, hvordan man som dokumentarist forsøger at åbne op til menneskers personlige historier på en værdig og nænsom måde.
(30- 75 min. 4000 kr. + transport, hjælpemidler: projektor og lyd)