Anna Kløvedal

Kontakt: Kronprinsessegade 74, 4. th., 1306 København K
E-mail: anna@anna-klovedal.dk
Telefon: 4052 8048
Hjemmeside: www.anna-klovedal.dk

  1. Kom så, min ven, ud ad døren!" – om at få et godt liv trods sorg og savn
 

Forfatter og foredragsholder
AK mistede i 2004 sit eneste barn og udgav i 2009 ”Ingenmandsland – om afmagt og kærlighed” og holdt derefter foredrag i hele landet for både sundhedspersonale og pårørende, på hospitaler, sogneaftner, foreninger og højskoler.
AK har i mere end 25 år arbejdet i teater-, film- og tv-branchen som forfatter, dramaturg og projektudvikler. I 2006 udkom den anmelderroste debutroman ”Bangebuks” og i 2009 ”Ingenmandsland – om afmagt og kærlighed”, der dels beskriver et forløb som patient og pårørende i sundhedsvæsenet og dels beskriver det at blive og være et sørgende menneske.

Anna Kløvedal holder foredrag i hele landet.

"Kom så, min ven, ud ad døren!" – om at få et godt liv trods sorg og savn

Nogle mennesker er mere livsduelige end andre. Nogle er bedre til at se det halvfyldte glas end det halvtomme.
Da jeg mistede mit barn for 16 år siden, blev jeg udfordret på min evne til leve videre og helt konkret konfronteret med min egen livsduelighed.
Hvordan kom jeg overhovedet ud ad min egen dør til et liv, som jeg syntes kun gik videre for andre mennesker og hvordan holdt jeg ud at være alene med mig selv inden døre? For begge dele er nødvendige at kunne for at få et godt liv.
Foredraget handler om mod og viljestyrke og et indædt ønske om at finde livslysten på trods. Det kræver en daglig arbejdsindsats og i værktøjskassen er der praktiske redskaber og tricks, som er til fri afbenyttelse.
(90-120 min. Honorar: 6.000 kr. + kørsel)