Pino Bentsen

Kontakt: Kirkestien 19, 4534 Hørve
Telefon: 2064 8145
E-mail: pino@pino.dk
Hjemmeside: www.pino.dk; www.smørtenor.dk

  1. Hvem er klovnen?
  2. 25 år på de skrå brædder
  3. Kroppen snakker med
  4. Frank Sinatras liv og historie
  5. Tom Jones – En musikalsk fortælling


Pino er multikunstner, coach og foredragsholder.
Pino er mangeårig højskolelærer på Vallekilde Højskole, professionel klovn, gøgler og sanger. Uddannet som folkeskolelærer, bevægelsespædagog, gøgler fra gøglerskolen og Lifecoach hos Ole Vadum Dahl.
I 25 år har formidling, undervisning og underholdning for børn og voksne i alle aldre været omdrejningspunktet. Pino har optrådt for både 4 børn i Grønland og 25.000 mennesker til Åh Abe koncerterne. Holdt foredrag og undervist på højskoler, på forskellige aftenskoler, i ældreklubber, til konfirmationsforberedelse, for mange forskellige personalegrupper og lavet workshops for ex. ledere i samarbejde med Muskelsvindfonden. Pino leverer også underholdning og sang til privatfester, runde fødselsdagsfester, plejecentre, byfester enten solo, med et lille band eller et rigtig Big Band.

Pino Bentsen holder foredrag i hele landet.

1. Hvem er klovnen?

En gribende fortælling, der tager os med ind bag masken og møder klovnen gennem en personlig fortælling, gennem en kulturhistorisk forståelse og gennem klovneentréer vist ved selve foredraget. Kan kombineres med en workshop.
Foredraget kan også tilrettelægges til børn med titlen; ”Klovnen som arbejdsplads”, og evt. kombineres med workshop.
(60-90 min.; 2500 kr. + transport)

2. 25 år på de skrå brædder

En personlig fortælling om det, at være ham der optræder. Altså ham der træder op, stiller sig til skue. Med alt hvad der følger med af succeser, nederlag, sceneskræk, fantastiske oplevelser, sjove møder, timevis af øvning, mod og sidst men ikke mindst, glæden ved at glæde andre.
Bliv lukket ind bagved klovnen, sangeren og performerens maske og oplev smagsprøver fra et langt liv på de skrå brædder bl.a. 10 vigtige sange.
Kan kombineres med ”Syng med”
(60-90 min.; 2500 kr. + transport)

3. Kroppen snakker med

Et spændende og sjovt foredrag om kropssprog. Vi kan aldrig ikke-kommunikere. Kroppen taler hele tiden, også selvom vi ikke siger noget højt. I et frisk og muntert sprog kommer foredraget omkring, hvorfor kroppen ikke kan være stille, både pga. vores psykiske og vores fysiske tilstedeværelse i verden. Bliv klogere på, hvad andre siger med mund og krop, og på, hvad de måske i virkeligheden siger. Bliv mere opmærksom på dit eget og andres kropssprog.
(60-90 min.; 2500 kr. + transport)

4. Frank Sinatras liv og historie

Historien om Frank Sinatra kender alle over 40 år, og dog alligevel ikke. Rygter om kvinder, sprut, penge og mafiaen har altid omgærdet ham. Sinatra var gift fire gange, har vundet både en Emmy og en Oscar, og det siges, at My Way er den mest brugte sang til amerikanske begravelser - overhovedet. Sinatra blev af sine fans kaldt The Voice. Han blev født i 1915 og døde i 1998 i Beverly Hills. Men historien om hans liv rummer mere end det. Hør historien, hør 10 sange blive sunget live.
Kan bestilles solo, lille band eller Big band
(60-90 min.; fra 2500 kr. + transport)

5. Tom Jones – En musikalsk fortælling

Hør historien, hør 10 sange blive sunget.
Sir Tom Jones, indledte sin karriere i midten af 1960'erne, og har siden frembragt adskillige hits. Han har prøvet kræfter med mange stilarter, country, rock, pop, og i de senere år også disco. Han har altid været mere eller mindre populær. Han slog igennem i 1965 med sangen "It's Not Unusual". Siden fulgte hits som "Thunderball" som vi selvfølgelig skal høre til foredraget.
Kan bestilles solo, lille band eller Big band
(60-90 min.; fra 2500 kr. + transport)