Lisa Kock Nielsen

Kontakt: Fløjstrupvej 181, 8330 Beder
Telefon: 2447 4067
E-mail: post@lisanielsen.dk
Hjemmeside: www.lisanielsen.dk

  1. Havet og mennesker
  2. Edith Piaf
  3. En tur i biffen
  4. Den lille lysegrønne sang
  5. Julens sange og traditioner

 


Musikalsk underholdning i ord og toner.
Det giver en helt særlig følelse, når mennesker synger sammen. Folk bliver glade, og humøret stiger.
Klik ind på www.lisanielsen.dk  og se hvad andre synes.

Lisa Kock Nielsen kommer i hele landet.

1. Havet og mennesker

Alle sejl er sat til i dette foredrag om havet og menneskets tilknytning hertil. Jeg er dykket ned i viserne og populærgenren og har også fisket lidt i salme- og højskolesangbogen. Undervejs fortæller jeg om historierne bag sangene, om de unges udlængsel, de gamles tilbageblik og også lidt om nogle gode sild. Et populært foredrag med et hav af gode sange.

2. Edith Piaf

I denne musikalske Tour de France fortæller jeg om sangeren og mennesket Edith Piaf. Undervejs synger og spiller jeg nogle af de dejlige Piaf-sange på originalsproget fransk. Efter pausen er der smagsprøver på andre af Frankrigs store og kendte sangere, bl.a. Charles Aznavour og Georges Ulmer. Publikum skal selvfølgelig synge med på nogle af de kendte sange, dog med dansk tekst.
Et anderledes og spændende foredrag om et fascinerende menneske.

3. En tur i biffen

Det er bare at kaste sig ud i det og skråle med på de gamle filmsange, når jeg spiller og synger nogle af de allerbedste sange fra tonefilmens start i Danmark. Ind imellem kommer vi bag filmkulisserne og hører om kendte danske skuespillere fra 30’erne – 60’erne. Det bliver et musikalsk genhør med gamle stjerner som Poul Reichhardt, Liva Weel, Marguerite Viby og mange flere.

4. Den lille lysegrønne sang

En fornøjelig eftermiddag med en vitaminrig cocktail af musik og sang. Med et mix af kendte sange fra film-, og populærmusikken og Højskolesangbogen binder jeg sangene sammen med baggrundsstof om den tid, som sangene har skrevet sig ind i. Og der er rig lejlighed til at få rørt stemmerne, når publikum inviteres til at synge med ud fra omdelte sangark.

5. Julens sange og traditioner

Hvor gammel er adventskransen?, hvor bor julemanden, og hvorfor kysser han mor? Der er lagt op til julehygge i dette foredrag, hvor jeg fortæller om julen og dens traditioner. Både de sjove, højtidelige og de gode ’gamle’ - hvoraf flere ikke er så gamle endda! Undervejs skal der selvfølgelig synges kendte julesange og julesalmer, hvor alle er med.

Lisa Kock har flere foredrag er på programmet, bl.a. ”En aften med Evert Taube” sammen med journalist Eric Øtting Andresen, se denne her på http://sogneaften.dk/eric-oetting-andresen.htm  eller på www.everttaube.dk 

For alle foredragene gælder:
Et foredrag varer ca. to timer og kan tilrettelægges efter behov. Musikanlæg og sanghæfter medbringes til alle foredrag. Pris: 25-30 deltagere: 2.200,- kr., 30-60 deltagere: 2.500,- kr., over 60 deltagere: 3.000,- kr. + kørsel uden for Stor-Århus. Duo: 5.000 kr. + transport.