Karl Ravn

Kontakt: Lyøvej 30, 3450 Allerød
Telefon: 4817 7573
Mobil:4056 3697
E-mail: karl@ravnfoto.dk

  1. 40 år som fotograf på Familie Journalen
  2. Mød Svalbard's rige dyreliv på en foto ekspedition med det gode skib M/S Malmø
 

Jeg har arbejde i mere end 40 år som fotograf på Familie Journalen, 18 år som cheffotograf, nu freelance fotograf, medlem af Dansk Journalist forbund, Pressefotograf forbundet og Naturfotografer i Danmark.

Karl Ravn holder foredrag i hele landet.

1. 40 år som fotograf på Familie Journalen

Fortæller og viser billeder om det at være fotograf på Familie Journalen, som har medført rejser med mange oplevelser, over det meste af jorden bl.a. rejser med den kongelige familie i Danmark, og Grønland, samt på officielle statsbesøg i udlandet her bl.a. Kina, Sydafrika, de Baltiske lande, Uganda, Japan.
Været på patrulje med Sirius i Østgrønland, besøgt Jørgen Brøndlunds grav ved 79-fjorden. Mødt danske udvandrere i Canada, USA. Australien, New Zealand, Argentina, Chile, Falklandsøerne, Sydafrika, Estland m.m. Rejst med de flyvende øjenlæger i Sudan.
Besøgt Normandiet med danske John Andreasen der deltog i invasionen 1944.
(Foredraget taget ca. 1½ time evt. med pause, kr. 3.000 + transport, medbringer selv videoprojekter)

2. Mød Svalbard's rige dyreliv på en foto ekspedition med det gode skib M/S Malmø

Svalbard er en øgruppe i Nordishavet, der hører til Norge, men Rusland har andele i nogle af kulminerne, hvor der dog ikke bliver brudt kul i dag.
Turen bringer os tæt på nordpolens faste is, her kommer vi tæt på hvalrosser, sæler, isbjørne m. unger, og de mange søfugle, der lever i arktisk.
Et besøg i Ny-Ålesund, der i dag er forskningsstation for flere nationer, det var her polarforskeren Roald Amundsen i 1926 førte luftskibet "Norge" til Teller i Alaska over Nordpolen, hvor man bl.a.opdagede, at der ikke var noget landfast i nordpolsområdet.
(75-90 min.; 3000 kr. + transport, medbringer selv videoprojekter)
Foredraget er tidligere holdt: Naturfotografernesforening, efteråret 2016