Jesper Grønkjær

Kontakt: Laskedalen 7, 8220 Brabrand.
Telefon: 2085 0203
E-mail: info@tryllestav.dk
Hjemmwside: www.tryllestav.dk/foredrag

  1. Smil på Dødens Avenue.
    - Med forfatteren og tv-debattøren Jesper Grønkjær fra Tv2-Østjylland

 

Fakta om Jesper Grønkjær:
- Er en af Danmarks mest benyttede entertainere med ca. 250 shows årligt.
- Har levet professionel af underholdning i mere end 20 år.
- Er medlem af ”De berejstes klub” og Eventyrernes Klub”.
- Arbejder som tryllekunstner, skuespiller, foredragsholder, journalist, forfatter m.m.
- Er forfatter til bøgerne ”Den magiske rejsende” og ”Smil på Dødens Avenue”.
- Er fast debattør på TV2 i ”Markante Meninger”.
- Har modtaget priser og legater for sit arbejde. Bl.a. ”Folkersen-Prisen” der uddeles for et særligt energisk og grænsesøgende rejseliv.
- Aktuel med ny bog og tv-dokumentar

Jesper Grønkjær holder foredrag i hele landet.

Smil på Dødens Avenue.
- Med forfatteren og tv-debattøren Jesper Grønkjær fra Tv2-Østjylland

Jesper Grønkjær betegnes i medierne som “Danmarks Smile-Ambassadør”. Han er tryllekunstner, men også eventyrer. Han drager på ekspeditioner til klodens fjerneste afkroge, for at optræde hos befolkningsgrupper fjernt fra det liv vi kender i Danmark. Han rejser på tømmerflåde ned af Amazonfloden, opsøger kannibaler i indonesisk jungle, rider på kamel ud for at trylle hos beduiner osv. osv. Jespers mission er at vise, at smilet er det sprog vi alle taler.

I Honduras, der med 20 mord om dagen er verdens farligste land, var han i selskab med narkokartellet, bandeledere, politikere m.fl.
Gadepræsten Alvin Anderson er en af hverdagens helte i et land præget af kriminalitet. Han er utrættelig i sin kamp for at gøre tilværelsen tålelig, for mennesker på samfundets bund. Med denne fantastiske gadepræst afholdt Jesper hemmelige møder med den frygtede kvindelige massemorder "Hun-djævelen", der menes at have begået 400 mord. I fængslet fandt hun troen på Gud og arbejder nu på at hjælpe folk i livets skyggeside. Dermed kredser foredraget også meget omkring ondskab, tilgivelse og næstekærlighed. Jesper rykker ved tilhørernes fordomme om andre mennesker. Det kan umiddelbart lyde barsk, men historien er en smuk fortælling om at turde tro på Gud og dermed blive sat fri....hvad enten man er offer eller gerningsmand.
Med på rejsen var lederen af den danske kristne hjælpeorganisation Viva.

Foredraget er et mix af flotte smukke fotos, unikke tv-klip, vanvittige historier. Stemningen går fra at publikum skirger af grin over de sjove beretninger, til de er musestille og eftertænksomme. Og så er der masser af stof til, hvordan vi danskere også selv kan få mere smil i hverdagen!

(Varighedhed 2 x 45 min. eller efter aftale; 4500 kr. + transport)
Foredraget tilpasses den enkelte målgruppe. Eksempelvis har Jesper i 15 år været fast foredragsholder hos konfirmander i Vellev Præstegård, mens han til andre tider optræder for den voksne målgruppe.