Gunhild Weisbjerg

Kontakt: Tjelevej 2, 6. th., 8240 Risskov
Telefon: 2335 5556
E-mail: weisbjergforedrag@gmail.com
Hjemmeside: www.weisbjerg.dk
www.charmekursus.dk

  1. Charmekursus for mænd og kommunikationskursus i mild og blid stemmeføring for kvinder
  2. Den kloge kone fra Brabrand fortæller om den alternative sundheds veje og vildveje
  3. Livsmod, livsglæde, og psykisk robusthed trods livssår, der ikke heler
 

September 2016 er det 25 år siden jeg for første gang trådte ind på foredragsscenen. Dette glade jubilæum markeres med to nye foredrag + min bestseller "Charmekurset for mænd" til enhedspris kr. 3000 + km godtgørelse. Jubilæums honoraret gælder for kirker, sognegårde pensionist foreninger og andre klubber med spinkle økonomiske muskler. Normalt prisdifferentierer jeg efter deltagerantal med et honorar på 3000 kr. , som laveste pris.

Jeg ser med stor taknemmelighed tilbage på de 25 år. Jeg har set frem til hver eneste opgave. Mødet med mange skønne mennesker har beriget mit liv. Jeg har med glæde kørt hele DK tyndt. Og som alene mor, var det nødvendigt, at jeg var flittig. De 25 år har ud over foredrag budt på spændende opgaver som projektleder i udviklingsforløb, inspirations kurser de såkaldte ”spark i r*ven kurser” for fagforbund samt et utal at vejlednings sessioner.
Nu er ungerne fløjet fra reden, og jeg er en ældre dame. Men jeg har stadig meget på hjerte og brænder for at dele den viden, som jeg synes hjælper mig i mit liv. Jeg tror på livslang læring og på, at vi får den bedste alderdom, hvis vi bevarer glæden ved at lære nyt og udvikle os hele livet.
Mine foredrag er med højt inspirations niveau og altid til plads til humor og spørgsmål

Et foredrag varer som regel 120 minutter med indlagt pause, men varigheden kan tilpasses.

Jeg kommer i hele landet med mine foredrag.

1. Charmekursus for mænd og kommunikationskursus i mild og blid stemmeføring for kvinder

Et festligt foredrag, hvor jeg sætter spotlight på forholdet mellem de to køn. Et lærerigt foredrag, som vækker smil og genkendelse uanset alder og parforholds situation. Hør om mænd og kvinders forskellige tilgang til verden og deres forskellige brug af sproget.
En del af forklaringen på, at kvinder efter få år bliver sure madammer, og at mænd udvikler ”konedøvhed” og bliver så lukkede, at de skal åbnes med en østerskniv.
Et foredrag, som jeg, selv om jeg har holdt det mere end 100 gange i forskellige sammenhænge, meget gerne vil havde, at du som arrangør udsætter dit publikum for. Foredraget er så unikt trods, den skøre titel, at der er garanti for, at folk går fornøjede hjem, lidt klogere på mænd og kvinders forskelligheder.
Her er hvad Hanne Simony skrev: ”Tak til Gunhild Weisbjerg for et herligt foredrag i Viborg Rotary Klub omkring forholdet mellem mænd og kvinder. Med utrolig charme og munterhed giver Gunhild bud på de forskelligheder, der opstår mellem kønnene og de deraf følgende konfrontationer - en aften hvor man får rørt lattermusklerne, men også får gode råd til at tackle forskelligheder. En oplevelse alle kan have glæde af.”

2. Den kloge kone fra Brabrand fortæller om den alternative sundheds veje og vildveje

Et humoristisk tilbageblik på et liv med fingeren på pulsen i den alternative verden.
Leddegigt i 1972 fik mig til at søge det alternative. Jeg lærte zoneterapi i 1974 og fik da tilnavnet ”den kloge kone fra Brabrand.” Hør blandt andet om ”Doman træning” i USA af hjerneskadet barnebarn, stamcelle behandling i Ukraine og mindre eksotiske emner som ”Antiinflammatorisk kost”.
Medbring papir og blyant, hvis du vil notere mine bedste bud på de sundheds råd, både fra den etablerede og alternative verden, som jeg i dag har tillid til. Sundhedsråd, som jeg tror er med til at holde mig fit for fight.

3. Livsmod, livsglæde, og psykisk robusthed trods livssår, der ikke heler

Begrebet psykisk robusthed er en kvalitet, som man oftest hører omtalt som nødvendig for yngre mennesker. Men vi ældres virkelighed er, at vi statistisk set rammes af flere sorger.
En tredje del af de 60+ årige får kræft. Vi får kroniske lidelser og gebrækkeligheder.
Familie og venner dør. Ældrelivets vilkår, som kræver robusthed og ukuelighed. Kvaliteter som kan trænes, så vi kan bevare livsmodet og måske sætte et plaster på de livssår, der aldrig heler.
For at bevare livsglæden og trivslen er det også vigtigt, at vi bliver bedre til at stoppe unødvendige bekymringer, holde op med at ærgre os over småting, kort sagt træning af ”skidt pyt musklen.”